Welkom bij TwIIn.

TwIIn betekend tweeling, het sterrenbeeld geboren tussen 21 mei en 21 juni.

De dubbele I is het teken van de tweeling.
Over het algemeen staat een tweeling bekend als iemand met twee kanten (hoe kan het ook anders šŸ˜‰ ) In mijn geval is dit ook niet anders.

Met een hele gezonde inslag voor creativiteit en een uitgebreide interesse voor de techniek is Twiin Reclame & ICT tot stand gekomen.
Aan de ene kant de creativiteit om iets te ontwerpen, te creƫren, en aan de andere kant de techniek waarmee je iets kan creƫren zoals de computers en hun software.

Opleiding

Na een opleiding aan de Grafische school ben ik in 1989 begonnen bij een Lithografisch bedrijf in Eindhoven. Destijds nog knippen, snijden van maskers die belicht werden op een vacuĆ¼mkast. Met de introductie van de fotozetter en personal computer, met name de Apple MacIntosh, was de interesse voor DeskTop Publishing geboren.

De cursusdiploma’s behaalt van Quark Xpress, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Elektronisch beeldverwerker aan het GOC in Veendendaal.

Sindsdien heb ik alle updates bijgehouden. In die periode heel veel Pre-press werk gedaan voor grote reclamebureaus van Nederland, en vooral voor de grote electronica gigant uit Eindhoven.

De werken waren divers. Van een flyer, leaflet, of brochure tot zeer geavanceerd verpakkingsdrukwerk van 4 kleuren met 5 pmssen. Deze ervaring groeide tot wat mij een DTP specialist maakt. Naast de opmaakt ben ik erg goed thuis in troubleshouting en conversies van bestandsformaten.

ICT

Naast deze ervaring heb ik erg veel ervaring opgedaan bij middel- en grote bedrijven inzake MS Windows netwerken. Koppelingen tussen Apple, Windows en Unix machines. Dit alles maakt mij een allrounder die snel communiceert, snel oppakt wat de klant wil, en perfecte kwaliteit aflevert.

Zelfstandig

Na een sabbatical van 1,5 jaar in de Filippijnen ben ik via diverse projecten mij gaan richten op mijn eigen zaak. Een project om de (startende) ondernemer te voorzien van hun rand behoefte.
Immers een broodjeszaak heeft verstand van hoe zij een heerlijk broodje kunnen maken, verpakken en hun ingrediƫnten vers kunnen houden. Het bijhouden van hun administratie, of het plaatsen van advertenties voor meer bekendheid valt (vaak) niet onder hun bekwaamheid.

Een groothandel in industriƫle zeepsoorten heeft erg veel verstand van geurtjes en hoe de producten in te klaren bij de douane voor verscheping naar het buitenland.
Maar om hun logo ook correct in hun boekhoudprogramma in te voeren zodat het correct op het factuur komt? Neen. Hier komt TwIIn om de hoek kijken.

TwIIn denkt met u mee. Wij gaan niet voor een eenmalige hit and run maar voor een langdurige relatie waarin we beide profijt van hebben.

Als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek waarin ik u uit kan leggen hoe u geholpen kan worden, bel onderstaand nummer, vul het formulier in op onze website of mail naar TwIIn.be.

049 2772 475