Computer reparatie

Is uw pc of laptop traag?
Gaat het downloaden niet naar uw zin of krijgt u uw printer niet aan de gang?

Met ruime ervaring in allerlei soorten computers, laptops, printers en netwerkverbindingen zoals ethernet, wifi of bleutooth kan TwIIn u na een snelle analyse vertellen wat er loos is, hoe het op te lossen is en wat het u gaat kosten.
Mochten we het niet op kunnen lossen dan hoeft u ook niets te betalen.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij helpen u met:

MS Windows, Apple Mac, iOs, Android.
Pc’s, Servers, Laptops, tablets, Smartphones, iPads, Iphones.
MS Office, Adobe suite.
Wifi, Ethernet bedraad, Bleutooth, ADSL,VDSL.
Routers, Hub’s, firewalls.
Aansluiting tv, telefoon en internet.

Desgewenst geven wij u advies over de aanschaf van hardware, software of een internet dienst. Wij zijn echter geen winkel of verbonden aan een dienstverlener.

Wij kunnen bij u ter plaatse komen. Dit kost altijd minimaal € 20,- (Bij verplaatsingen meer dan 30 km in straal om Hamont-Achel komt hier € 0,50,- per km bij).

Bij werkzaamheden wordt een uur tarief van € 40,- per uur aangehouden.

Bij ondersteuning op afstand rekenen we € 0,75,- per minuut. Deze tijd wordt precies met een teller bijgehouden, en u krijgt nadien hier een overzicht van.
Ondersteuning op afstand kunt u aanvragen door eerst contact op te nemen en een tijdstip vast te leggen wanneer wij uw toestel het beste kunnen overnemen om het probleem te bekijken.
U kunt ondersteuning op afstand activeren door in het menu op “contact” te gaan staan, en vervolgens op “Hulp op afstand”. Volg de instructies.

Voorbeeld 1:

Henk nam contact op met TwIIn want zijn pc werd trager en trager, terwijl hij deze toch maar 2 jaar geleden bij een gerenommeerd bedrijf had gekocht, die hem verzekerde dat hij hier jaren mee vooruit kon.

Na analyse besloot de computer expert van TwIIn de pc naar de werkplaats mee te nemen voor een grondig onderzoek.

Besloten werd in samenspraak met Henk om de pc helemaal te formatteren en MS Windows er opnieuw op te zetten. De fabrieks-indeling van de pc maakte dat deze steeds trager werd.

De expert toog aan het werk. Eerst werd er een volledige backup gemaakt van de gehele harddisk. Alle instellingen en documenten, foto’s enz veilig te stellen.
Henk had gelukkig alle installatie CD’s nog en instellingen van zijn email, facebook- en andere accounts goed opgeschreven. Ook de CD’s van de printer, webcam en had hij goed bewaard.

Na het volledig wissen en formatteren van de harddisk werd deze ingedeeld door het systeem dat TwIIn al 30 jaar hanteert en een optimale prestatie geeft voor de pc. Email en randapparatuur werden opnieuw geïnstalleerd.

De pc werd door de expert terug gebracht en het geheel werd weer aangesloten en alle onderdelen getest op een correcte werking.

Henk betaalde € 20,- voor de verplaatsing en € 60,- voor de herinstallatie.

2 Weken later ontvingen we onderstaand emailtje van Henk:

Nog ontzettend bedankt voor de goede service. Mijn computer is nu echt 10x sneller dan dat ik hem kocht, en ik kan nu al mijn bestanden terug vinden in de logische structuur die jullie aangebracht hebben. Ik ben echt super tevreden. Dank u.

Henk, 3910 Pelt.